7 плюсів англійської, про які ви повинні знати

Сьогодні ми розповімо вам про плюси англійської, але перед цим хочемо поговорити про причини, за якими ми відкладаємо вивчення іноземної мови. Їх може бути сотні, а то й більше. Найпоширеніші: немає часу, можливості, він не потрібен. Повірте, якщо є бажання, то ви знайдете і час, і здатність, і стимул.

Розмовний клуб “Takeup_English”

Для початку варто знайти стимул. Вдома ви готуєте їжу, бо є стимул поїсти. Так? Адже всюди, перед тим як щось робити, ви знаходите мотивацію. Так і у вивченні англійської, потрібно зрозуміти, навіщо вона вам потрібна, що це вам дасть.

Плюси володіння англійською:

  • загальний розвиток та збагачення свого розумового потенціалу, ерудиції;
  • англійська, якою спілкуються майже у всіх країнах світу, дає вам необмежені можливості в роботі, на відпочинку, подорожах;
  • при вільному володіння англійською ви легко знайдете престижну роботу в більшості країн світу;
  • ви зможете поїхати на відпочинок в будь-яку країну, будете впевнені що вас не обдурять, зможете спілкуватися з місцевим населенням;
  • ви будете більш конкурентоспроможні в працевлаштуванні та зможете конкурувати з більш молодими колегами (вас не звільнять після 50 років);
  • ви зможете залучати міжнародних клієнтів для вашої фірми (і до підвищення рукою подати);
  • ви знайдете друзів в інтернеті з інших країн завдяки спілкуванню англійською.

Отже, ми саме вам пропонуємо живе спілкування у розмовному клубі “Takeup_English”. Реєструйтеся за посиланням і приходьте на наше наступне заняття. Будемо дискутувати на тему фільмів та соціальних проблем сучасного суспільства.

* На фото ви побачите, як минуло заняття у суботу 3 жовтня, під час якого учасники обговорювали своє майбутнє та знайомилися із новими лексичними словосполученнями і фразами за темою «Мови».

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Чекаємо на вас 10 жовтня 2020 з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.
Адреса: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 б).

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english