Знайомство з першим героєм заходу “Жива бібілеотека”

Захід “Жива бібіліотека

Якщо ви чули про всеукраїнський проєкт “Тиха Вечірка”, то наразі зрозумієте про кого далі піде мова. Друзі, ми хочемо познайомити вас с першою Живою книгою нашого наступного заходу «Жива бібліотека» – Сергієм Летучим, який є ідейним засновником Всеукраїнського унікального проєкту “Тиха Вечірка “Good Silent Party”.

Сергій вважає, що бібліотеки – це більше, ніж книги. «Це – відкритий інклюзивний простір, де можна навчатися, культурно розвиватися, об’єднуватися, реалізовувати свої проєкти. Словом, це місце, де тусується молодь», – каже Сергій. Тому з’явилась ідея проєкту, який з 2016 року розвивається і з кожним роком охоплює все більше міст нашої країни. Гостями вечірок стають відомі українські письменники і музиканти.

Якщо казати про проєкт – аналогів проєкту у світі немає. Це унікальний продукт і насправді дуже важливо, що він розпочався саме на Сході України, у маленькому прифронтовому місті на Луганщині, у бібліотеці, що переїхала з окупованого Луганська.

Отже, реєструйтесь за посиланням, приходьте та більше дізнайтесь про цей унікальний продукт та інші проєкти, в яких бере участь герой нашого наступного заходу. Бо їх насправді багато і кожен по-своєму цікавий!

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів “Жива бібліотека” є безкоштовним та за попередньою реєстрацією за посиланням https://forms.gle/8BvxdizXiW5o715p8.

Дата: 21 жовтня 2020 року.

Час: з 17:00 до 19:00.

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх).

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека