Знайомство з другою живою книгою, яка додає барв в життя мешканців Луганщини

Захід “Жива бібіліотека”

Чекаєте знайомства з другою «Живою книгою», зустріч із якою відбудеться вже наступного тижня?

Зустрічайте фантазійного художника Яна Птушко, який подарував друге життя більш як 200 об’єктам нашої області. Як, спитаєте ви? Фарбами, друзі, фарбами!

Ян – творча людина, яка за допомогою різнокольорових барв розмальовує мурали на сірих стінах організацій та установ, автотранспорті та, навіть, у приміщеннях шкіл! Наразі його яскраві роботи радують погляд мешканців нашого міста та населених пунктів: Торецьк, Кремінна, Золоте, Рубіжне, Білокуракіне, Троїцьке, Старобільськ, Лисичанськ, Гірське, Станиця Луганська, Новоайдар, Борівське, Лантратівка, Лиман, Половинкино, Чмирівка, Марковка, Біловодськ та навіть місті Харкові.

То як почалася кар’єра відомого художника і чому він вибрав саме малювання своєю улюбленою справою?

Де він знаходить об’єкти, які у майбутньому перетворюються у яскраві мурали?

Де бере ідеї для своїх малюнків?

На ці та інші питання  ви отримаєте відповіді вже 21 жовтня на нашому заході «Жива бібліотека». Реєструйтеся за посиланням , беріть із собою своїх друзів та приходьте до Громадського майданчику “ХочуБуду” о 17:00.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів ” Жива бібіліотека” безкоштовне.

Дата: 21 жовтня 2020 року.

Час: з 17:00 до 19:00.

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх).

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID#АкадеміяМожливостей2020#smr_sd_ua#СхідМожливостей#живабібліотека