Неймовірні підставки під гаряче тепер вміють робити сєвєродончанки

Чи можливо використовувати джутовий шнур у рукоділлі? Так, звичайно! Що і робили наші відвідувачки минулої суботи на Громадському майданчику “ХочуБуду” під керівництвом місцевої майстрині Юлії Кисловської.

Творчі майстер-класи

Дівчата та жінки навчилися виготовляти незвичайні підставки під гаряче! Якщо ви також знаєте принцип вироблення такої речі або вже самі використовували таку техніку – ставте лайк відео-роліку та дивіться відео-відгук про цей цікавий майстер-клас.

Друзі, нагадуємо вам, що 10 жовтня на Громадському майданчику “ХочуБуду” відбувся творчий майстер-клас з виготовлення філіграні з джутового шнура. Юлія доступно розповіла як правильно працювати цією технікою, завдяки чому кожна присутніх зробила для своєї оселі натуральну підставку під гаряче.

Завітайте на наші творчі майстер-класи! Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Реєструйтеся за посиланням. Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(066)040-57-00, у месенджері Facebook або в директ Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade