Запрошуємо на заняття до розмовного клубу «Takeup_English»

Якщо ви ще не брали участь у нашому безкоштовному розмовному клубі “Takeup_English” – час на спілкування англійською втрачено. Однак, ще є бізліч цікавих тем, які ми будемо розглядати на наступних зустрічах. Скоріш реєструйтеся за посиланням та приходьте на заняття цієї суботи 17 жовтня о 16:00.

Розмовний клуб «Takeup_English»

Будемо спілкуватися на тему новин і всього, що їх стосується та познайомимся з новими лексичними словосполученнями в рамках даної теми.

Отже поповнення словникового запасу гарантовано! Під час розгляду другої теми «Погодні умови» ви зможете подивитися тематичні відео та поспілкуватися про сприятливі і несприятливі погодні умови всіх сезонів.Участь у клубі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

* На фото ви побачите, як минуло заняття у суботу 10 жовтня, під час якого учасники обговорювали тему фільмів та соціальних проблем сучасного суспільства.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Чекаємо на вас 17 жовтня 2020 з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.

Адреса: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 б).

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english