Знайомтесь із тренером шостого модулю навчальної програми “АМ”

На порозі початок шостого модулю і агенти змін вже готові бути присутніми на наступному тренінгу з прав людини і гендерної рівності. Тим більше, знаннями буде ділитись сама Олена Зіненко – тренерка з медіаосвіти та медіаграмотності, громадських комунікацій і креативних стратегій, експертка проєкту «Повага» з питань захисту прав людини, недискримінації та гендерної рівності Центра гендерної культури.

Якщо ми будемо і далі вам розповідати про цю круту тренерку, то будьте впевнені – нам не вистачить місця у тілі публікації, бо у Олени дуже яскраве професійне життя та тренерська діяльність. Тому, обов’язково будьте присутніми на навчанні у ці вихідні, щоб дізнатися про права людини та гендерну рівність все:

  • історію виникнення;
  • сучасний стан дотримання прав людини в країні та світі;
  • механізми захисту прав людини та куди можна звернутись, якщо права  людини було порушено;
  • протидія кібербулінгу та мові ненависті;
  • міфи та реальність про гендерну рівність у країні та світі та її вплив на сфери  життя людини…

Годі, розкривати всі карти! Чекаємо на вас, наші любі учасники навчальної програми у ці суботу та неділю на цьому важливому тренінгу . А поки є час – відпочивайте, готуйте нотатки, захисні маски, слідкуйте за нашими публікаціями та не забувайте залишати лайки.

P.s. Ми також із нетерпінням чекаємо початку навчання та заряджаємо нашу фото-техніку для того, щоб зробити світлини для всіх, хто дуже хотів, однак не зумів потрапити до навчальної програми “Академія можливостей”. 

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами! 

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 

  • +38 (050) 856 71 44 (менеджер проекту Дубровін Кирило) 
  • +38 (095) 855 02 73 (асистентка проєкту – Рубан Аліна).

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проект “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей