Знайомство із додатком PowerPoint закінчилось створенням яскравих презентацій

Тепер слухачі курсу “Комп’ютерна грамотність” можуть самостійно створювати ефектні та професійні слайди для своїх яскравих презентацій. “Яким чином?” – запитаєте ви. За допомогою програми Microsoft PowerPoint, з якою вони знайомились на минулих двох заняттях.

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Цей доволі звичний і нескладний у розумінні додаток дозволяє швидко і легко створювати, редагувати, переглядати і показувати презентації, а також надавати до них спільний доступ. Тому дуже важливо використовувати його на роботі, під час підготовки до шкільних занять та лекцій у вищих навчальних закладах.

Викладачка курсу Оксана Луньова покроково пояснила, як працювати з цією програмою, та провела практичну роботу з додавання на слайди різноманітних аудіо-, відео-об’єктів та зображень. Отже, минуле заняття виявилось дуже потрібним та допомогло жінкам і чоловікам подружитися з таким важливим комп’ютерним додатком, як Microsoft PowerPoint.

Друзі, нагадуємо всім, хто хоче приєднатися до лав слухачів курсу “Комп’ютерна грамотність”, що триває набір у другу групу курсу.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Обов’язково зареєструйтесь за посиланням та чекайте запрошення на перше заняття!

Час проведення занять: ПН та ВТ з 16:30 до 18:00.
Тривалість курсу: з 26 жовтня по 15 грудня 2020 року.

*Навчання для слухачів курсу безкоштовне.

Для більш детальної інформації дзвоніть за телефонами:

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність