Запрошуємо на онлайн-захід “Жива бібліотека”

Захід “Жива бібіліотека”

Друзі, навіть не віриться, що незабаром ми із вами зустрінемося вже вчетверте під час «Живої бібліотеки», де ви отримаєте чергову порцію мотивації, дієвих порад для втілення своїх ідей та планів на майбутнє. Бо тема така актуальна, як для юнаків, так і для дівчат – «Успішні історії підприємництва Луганської області».

Реєстрацію на захід вже відкрито, тому приділить хвилину свого часу і пройдіть її за посиланням та очікуйте лист на поштову скриньку, де буде лінк на вхід до конференції ZOOM.

Чому цей захід вам необхідно відвідати:

  • ви зможете почути історії молодих підприємців, які наразі ведуть свій успішний бізнес;
  • ви дізнаєтесь про всі перепони, котрі чекають новоспечених ФОПівців і про які вам не розкажуть на жодному із платних тренінгів;
  • ви отримаєте цінні поради від кожної живої книги про те, як із найменшими втратами дійти до поставленої цілі;
  • ви почуєте нові ідеї, зарядитесь позитивом, отримаєте натхнення для своїх подальших дій.

Тільки реальні історії!

Ніяких записів, а тільки живе спілкування в онлайні!

Тільки корисна інформація, потрібна для вашого нового етапу у житті – етапу успішного підприємця!

25 листопада 2020 року ви зустрінетесь з «живими книгами»:

  • Дмитром Білим – організатором, музикантом і ведучим, який водночас є співвласником івент-агенства “Artbuz” та преміум фастфуда “W-Burger”;
  • Командою кліпмейкерів «Своє кіно» – групою чоловіків, які на професійному рівні займаються відеозйомкою та роблять відеопроекти на території всієї Луганщини;
  • Тетяною Вінніченко – графічною дизайнеркою, яка наразі керує своєю студією дизайна та не має проблем із замовленнями.Слідкуйте за нашими публікаціями, у яких ми розповімо про кожну живу книгу окремо. Приходьте на захід «Жива бібіліотека» та вберіть в себе максимальну дозу мотивації для майбутніх звершень.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!* Відвідування заходів «Жива бібліотека» є БЕЗКОШТОВНИМ за попередньою реєстрацією за посиланням тут.

Дата: 25 листопада 2020 року

Час: з 17:00 до 19:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на запитання стосовно заходу «Жива бібілотека»: за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, у месенджері Facebook ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» або в директ Instagram.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID  #АкадеміяМожливостей2020  #smr_sd_ua  #СхідМожливостей   #живабібліотека