Нові знайомства – нові ідеї та шлях до успіху!

Вирушай в світ реальних справ та можливостей! Знайомся з Дмитром Білим – організатором, музикантом і ведучим, який водночас є співвласником івент-агенства “Artbuz” та преміум фастфуда “W-Burger”.

Захід “Жива бібіліотека”

Дмитро погодився стати однією з “живих книг” нашого нестандартного заходу, бо йому є чим із тобою поділитися: він починав з нуля і колись знаходився на відправній точці, як і ти!

Що стало основним двигуном його розвитку?

Як йому вдалось під час своєї роботи взяти участь в сотнях івентів різноманітного формату у якості організатора, музиканта та ведучого?

Як йому вдається поєднувати концертну діяльність разом із ресторанним бізнесом (зовсім іншою сферою діяльності)?

На ці та інші питання ти отримаєш відповіді вже 25 листопада 2020 року на заході «Жива бібліотека».

Тому не зволікай! Реєструйся за посиланням тут, роби репост запису на свою сторінку для своїх друзів та знайомих і стань учасником заходу «Жива бібліотека»!

Розвивай себе та змінюй світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів «Жива бібліотека» є БЕЗКОШТОВНИМ за умови реєстрації.

Дата: 25 листопада 2020 року

Час: з 17:00 до 19:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на запитання стосовно заходу «Жива бібілотека»: за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, у месенджері Facebook ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» або в директ Instagram.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID  #АкадеміяМожливостей2020  #smr_sd_ua  #СхідМожливостей   #живабібліотека