Знайомся з командою кліпмейкерів, які творять дива!

Хочеш познайомитися зі справжньою командою кліпмейкерів, які на професійному рівні займаються відеозйомкою та роблять круті відеопроекти на території всієї Луганщини? То у тебе є можливість зустрітися та поспілкуватися із командою кліпмейкерів «Своє кіно», яка буде присутня на заході «Жива бібліотека» у якості «живої книги».

Захід “Жива бібіліотека”

Як вважаєш, хлопці народились відразу із камерами у руках? А от і ні! Перед тим, як взяти камери в руки, команда «Своє Кіно» пройшла певний і водночас нелегкий шлях: процес створення команди, робота над створення імені, яка спочатку взагалі була безкоштовною: звітне відео громадської організації «Дрім Таун» та подарунок для громади до дня міста Сєвєродонецьк у 2016 році (створення презентаційного відеоролику «Welcome to Severodonetsk», який набрав близько 20 000 переглядів на ФБ).

Ось таке поступове було створення крутезного на сьогоднішній день продукту!

Як хлопці вирішили стати тими, ким є? Що допомогло їм стати успішними? Чому обрали саме цей шлях для заробітку і що допомагає їм у роботі?

Питань до команди немало. Впевнені, що ти також вже сформував своє!

Приходь та дізнайся, як стати успішним підприємцем: як починати, як обходити перепони та йти вперед не дивлячись ні на що!

Реєструйся за посиланням тут вже зараз, роби репост запису на свою сторінку для своїх друзів та знайомих і приходь на захід «Жива бібліотека»!

Розвивай себе та змінюй світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів «Жива бібліотека» є БЕЗКОШТОВНИМ за умови реєстрації.

Дата: 25 листопада 2020 року

Час: з 17:00 до 19:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на запитання стосовно заходу «Жива бібілотека»: за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, у месенджері Facebook ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» або в директ Instagram.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID  #АкадеміяМожливостей2020  #smr_sd_ua  #СхідМожливостей   #живабібліотека