Втілюй влісні мрії та досягай найамбітніших планів!

Друже, саме час втілювати власні мрії та досягати свої найамбітніших планів! Не вагайся, а подивись, як люди поряд з тобою одного разу спробували і досягли своїх цілей! Наприклад, Тетяна Виниченко – одна з “живих книг”, яка буде присутня за заході «Жива бібліотека», не чекала з моря погоди. Вона мріяла, будувала плани, відкрила ФОП і наразі успішно працює у сфері дизайну.

Захід “Жива бібіліотека”

Однак, так було не завжди: довготривалий фріланс, участь у тренінгу, який таки-став чарівним пенделем до реальних дій – до відкриття. Однак, існували й інші складові, які зіграли величезну роль у житті Тетяни і допомогли їй стати тією, хто вона є наразі! Однак, краще Тетяни не розкажемо навіть ми!

Тому не зволікай! Реєструйся за посиланням тут, роби репост запису на свою сторінку для своїх друзів та знайомих і приходь на захід «Жива бібліотека»!

Розвивай себе та змінюй світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів «Жива бібліотека» є БЕЗКОШТОВНИМ за умови реєстрації.

Дата: 25 листопада 2020 року

Час: з 17:00 до 19:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на запитання стосовно заходу «Жива бібілотека»: за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, у месенджері Facebook ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» або в директ Instagram.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID  #АкадеміяМожливостей2020  #smr_sd_ua  #СхідМожливостей   #живабібліотека