Останній захід “Жива бібліотека” вже позаду

Друзі, продовжуємо розповідати вам про те, що ж такого цікавого відбувається на громадському майданчику “ХочуБуду”, доки ви вчитеся, працюєте або відпочиваєте. Ось, наприклад, вчора ви прогавили (чи ні 😉 нереально круту зустріч з трьома підприємцями нашого регіону, які наразі успішно ведуть свій бізнес. 

Всі решта – не сумуйте і отримуйте свою порцію мотивації прямо зараз! Читайте публікацію, дивіться відеоролик, відчуйте себе учасником останнього заходу і почуйте цікаві мотивуючі історії наших спікерів.

Ви зрозумієте, що треба шукати можливості, вчитися, розвиватися і не боятися діяти – що і робила наша жива книга Тетяна Вінніченко впродовж останніх років. Дизайнерка повідала свою історію про те, як вона наполегливо йшла до своєї цілі від фрілансерки до успішної підприємниці.

Амід та Олексій розповіли свою історію про те, як улюблене хобі переросло у професійну діяльність по всій Україні – зйомку та монтаж крутезних відеороликів.

Про унікальність вашої справи і як вона впливає на діяльність розповідав Дмитро Білий. Уявляєте, наразі він самотужки створює унікальні рецепти для свого бізнесу – фастфуда “W-Burger”, а найближчим часом вже планує відкривати такий само заклад у Слов’янську та продавати франшизу свого доволі успішного бізнесу іншим українцям та українкам!

Ми сподіваємось, що історії наших живих книг будуть надалі надихати вас та мотивувати на картинальні зміни у своєму житті. Бо завдяки вашому розвитку розвивається Луганщина та наша рідна Україна!

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека