Крок за кроком допомагаємо освоювати Аdobe Illustrator на курсі


Курс “Аdobe Illustrator”

Чи знали ви, що ілюстратор – це найпотужніший пакет інструментів для роботи із векторною графікою? Деякі кажуть, що навіть corel поступається йому у рази. По-перше тим, що він з сімейства adobe (а продукти цієї компанії дуже цінуються серед професіоналів), по-друге, він дуже коректно працює з eps-документами і pdf. Не будемо вже казати, що є ще купа дрібниць, які можна побачити тільки після використання програми.

Тому саме на курс “Аdobe Illustrator” зареєструвалися слухачі нашої другої групи. Бо хочуть освоїти цю крутезну програму з її великою кілкістьтю незрозумілих кнопок і своєрідним інтерфейсом.


Під час першого заняття викладачка ознайомила слухачів із елементами інтерфейсу, пояснила як працюють вікна документів, навчила вправлятися з інструментами масштабу та прокрутки, оглянула основні панелі роботи, розповіла про основи процесу малювання, дублювання, угруповання та монтаж об’єктів. 

Отже, перші кроки зроблено, залишається повторити пройдене та практикуватись на своїх проєктах та набувати навичок роботи в програмі.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobeillustrator