Юридичні консультації допомагають учасницям вдосконалювати свої проєкти

Друзі, продовжуємо інформувати вас про перебіг проєкту “Мережа агентів соціального підприємництва”. Хоч вже і закінчилось навчання в рамках проєкту, однак це не привід розслаблятися!

Саме цей час дає можливість учасницям навчальної програми “МАСП” посилено працювати над статутною діяльністю своїх громадських організацій та вдосконалювати проєкти, які вони підготували під час навчання. Допомагає жінкам у цьому нелегкому питанні професійна юристка, бо дуже важливо правильно організувати роботу соціального підприємства з юридичної точки зору та документально її оформити на законодавчому рівні.

Невдовзі відбудеться фінальний захід, де представниці громадських організацій презентують фінальні версії своїх проєктів соціальної дії. 

Бажаємо учасницям плідно попрацювати та добре підготуватися до фінального заходу, на якому у нас буде унікальна можливість побачити представлення  їхніх крутих ідей! 

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП