Займаємось творчістю та робимо неймовірно красиві речі!

Яскраві прикраси з бісеру вже доповнюють образи учасниць нашого минулого майстер-класу із темою “Виготовлення декоративної прикраси з бісеру”.

Творчі майстер-класи

Дивіться у публікації, як проходило творче заняття та реєструйтеся на наступну онлайн-зустріч із Юлією Кисловською за посиланням тут.

Майстер-клас із темою “Стрінг-арт” відбудеться у неділю 13 грудня 2020 року о 10:00. Будемо випробовувати нове мистецтво створення об’ємних картин і панно за допомогою цвяхів і ниток.

*12 учасників від 14 років, які зареєструються безкоштовно отримають 12 наборів (дерев’яна основа, шаблон, цвяхи, нитки, кріплення для картини).

В тому випадку, якщо ми з вами не зв’язались протягом четверга напередодні майстер-класу, то обов’язково до початку ефіру приготуйте матеріали для створення картини (дерев’яна основа, шаблон, цвяхи, нитки, кріплення для картини) та дивіться процес її виготовлення у прямому ефірі на сторінці Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Теми наступних зустрічей, дати та час проведення ви знайдете у заході Творчі майстер-класи.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

*Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації.**Посилання на zoom-конференцію чекайте у листі, який надійде напередодні майстер-класу вам на поштову скриньку.

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00. 

Пишіть у месенджер або в direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #творчийлистопад