Оголошуємо набір на міні-курс “Google tools”

Чи знаєте ви, що завдяки персоналізації і швидкому доступу до важливої ​​інформації з будь-якого гаджету ви можете з легкістю вирішувати повсякденні завдання набагато швидше?☝ Особливо, якщо будете по повній використовувати всі сервіси та можливості Google!

Міні-курс “Google tools”

Тільки уявіть, як за рахунок злагодженої роботи сервісів Google ви встигаєте максимум з максимуму поставлених завдань. Наприклад, завдяки синхронізації інформації з листів з даними у Google Календарі та Картах від вас не вислизне жоден важливий пункт вашого списку справ на тиждень, місяць і навіть рік!

Із задоволенням допоможемо вам освоїти кожен з сервісів та інструментів гугла. Міні-курс “Google tools” ознайомить та розкаже про роботу з кожним із них:

  • Google диск;
  • Google карти;
  • Google документи, таблиці, форми;
  • Google клас;
  • Google календар, пошта, контакти;
  • YouTube, фото.

Отримайте корисну та практичну інформацію від експертки Оксани Луньової, яка допоможе вам у роботі або навчанні, та навіть у повсякденному житті. Реєструйтесь за посиланням тут та ставайте одним із слухачів триденного курсу. Будьте певні, що після навчання ви зможете працювати з будь-яким з вищевказаних сервісів!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом з нами!

Час проведення занять: 22-24 грудня 2020р., 18:00-19:30
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM, посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації.

*Курс розрахований на впевнених користувачів персональних комп’ютерів від 18 років.
**Навчання на міні-курсі безкоштовне.

Є питання? Дзвоніть або пишіть за телефонами +38 (095) 105 73 39, +38 (066) 040 57 00, в директ іnstagram або месенджер Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #googletools