Заняття онлайн-курсу з комп’ютерної грамотності тривають

Ще трохи, та персональних комп’ютерів буде більше, ніж людей. Так, друзі! Бо в час сучасних технологій все комп’ютеризовано: торговельні точки, приватні підприємства, державні установи, автомобілі, смартфони… Не кажемо вже про дитячі іграшки!

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Тому, курс “Комп’ютерна грамотність” дуже актуальний для більшості жителів нашого регіону. Адже під час занять ми допомагаємо слухачам почати ефективніше використовувати основні комп’ютерні програми та ставати більш конкурентоспроможними на ринку праці.

Ще один тиждень навчання позаду, під час якого слухачі дізнались про можливості текстового редактора Word, попрацювали з таблицями, колонками та зображеннями. Попереду декілька занять за не менш важливими темами, на яких ми чекаємо всіх учасників та учасниць із запалом, питаннями та, звичайно, гарним настроєм.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність