Декоративні ялинки у техніці “Стрінг-арт” прикрашають оселі учасниць творчого майстер-класу

Підхоплюємо акцію “Збережи ялинку” та робимо наш край чистіше та екологічніше. Так, 13 грудня на творчому майстер-класі учасники робили декоративну ялинку у техніці “Стрінг-арт”.

Творчі майстер-класи

Тільки уявіть, як за допомогою цвяхів, дерев’яної підставки та ниток з’явилось відразу одинадцять зелених красунь, яку будуть впродовж свят радувати своїх господинь та дарувати їм гарний настрій.

От, Юлія, от майстриня! Скільки ж у тебе цікавинок ще є для наших майбутніх майстер-класів? Вже у цю неділю, 20 грудня, 10 бажаючих отримають творчі набори (пластикова заготовка, стрічка, декоративний скотч, стрази, акрилові фарби, губка з прищіпкою, клей ПВА, пензлик, декоративна серветка) та будуть розписувати яскраву новорічну іграшку.

Тож, реєструйтесь за посиланням тут та проводьте дозвілля із користю! Створюйте затишок у своєму домі – прикрашайте ялинку яскравою іграшкою, створеною власноруч на нашому творчому майстер-класі!

* Участь у майстер-класах безкоштовна.

** Вік учасників від 14 років.

*** Набори для створення виробів надаються організаторами безкоштовно для 12 учасників (але якщо вам впродовж четверга не передзвонять – ви можете зареєструватися, придбати матеріали за свій кошт і безкоштовно прийняти участь у заході).

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання?

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00. 

Пишіть у месенджер або в direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade