Запрошуємо вас на творчий майстер-клас “Розпис новорічної іграшки”

Новорічні ялинкові прикраси – це головний атрибут оформлення святкової красуні-ялинки. Сьогодні немає ніяких проблем з їх придбанням, але набагато приємніше зробити їх власноруч, згодні?

Творчий майстер-клас

Друзі, запрошуємо вас на творчий майстер-клас “Розпис новорічної іграшки”, на якому ви не тільки навчитесь основам декупажа, але й створите чарівну ялинкову прикрасу своїми руками.

10 зареєстрованих учасників отримають 10 наборів (пластикова заготовка, стрічка, декоративний скотч, стрази, акрилові фарби, губка з прищіпкою, клей ПВА, пензлик, декоративна серветка).

Реєструйтесь на творчий майстер-клас за посиланням тут та проводьте дозвілля із користю! Створюйте затишок у своєму домі – прикрашайте ялинку яскравою іграшкою, створеною власноруч на нашому майстер-класі!

* Участь у майстер-класах безкоштовна.

** Вік учасників від 14 років.

*** Набори для створення виробів надаються організаторами безкоштовно для 10 учасників (але всі бажаючі можуть зареєструватися, придбати матеріали за свій кошт і безкоштовно прийняти участь у заході).

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання?!

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.

Пишіть у месенджер або direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade