Майстер-клас з розпису шкатулки, який неможливо пропустити

Сьогодні творчість приваблює багатьох людей. Наприклад, жінки дуже люблять вишивати, малювати та плести. Популярністю також користується декорування різних предметів. Найбільш підходящим аксесуаром для цього є жіноча дерев’яна шкатулка. Її можна розписувати, розфарбовувати, обклеювати, а не тільки коштовності всередині зберігати. Така шкатулка краща, ніж придбана у магазині, бо декорована своїми руками.

Друзі, запрошуємо вас на творчий майстер-клас “Розпис дерев’яної шкатулки”, на якому ви отримаєте покрокову інструкцію з розпису шкатулки акриловими фарбами та прикрасите її власноруч.

10 зареєстрованих учасників отримають 10 наборів (дерев’яна шкатулка, золотий контур, акрилові фарби в баночках, пензлик, губка).

Створюйте затишок у своєму домі – додавайте до своєї оселі творчі вироби, створені власноруч на наших майстер-класах! Реєструйтесь на творчий майстер-клас за посиланням тут.

В тому випадку, якщо наші адміністратори з вами не зв’язались протягом наступного четверга, то обов’язково до початку трансляції приготуйте матеріали для майстер-класу (дерев’яна шкатулка, золотий контур, акрилові фарби в баночках, пензлик, губка) та дивіться процес розпису шкатулки у прямому ефірі на сторінці Facebook ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада».

Використовуйте можливість творити, привносити у світ щось нове та проводити вільний час із користю!

Час проведення: НД, 10.01.2021р., 10:00-12:00.

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

*Вік учасників від 14 років.

**Участь у майстер-класах безкоштовна, набори для створення виробів надаються організаторами також безкоштовно для 10 учасників (але всі бажаючі можуть зареєструватися, придбати матеріали за свій кошт і безкоштовно взяти участь у заході).

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання?!

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.

Пишіть у месенджер facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade