Оголошуємо набір на курс “Комп’ютерна грамотність”

Курс “Комп1ютерна грамотність”

Уміння впевнено користуватися комп’ютерними програмами в сучасному світі є необхідністю. Якщо раніше володіння ПК на рівні користувача вважалося істотним плюсом і конкурентною перевагою, то тепер це стає такою ж природною вимогою, як вміння читати і писати. В наш час необхідні знання таких програм як: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint тощо.

Тому, пропонуємо спеціальну програму навчання на курсі “Комп’ютерна грамотність”, яка допоможе вам розширити вже існуючий спектр знань і стати по-справжньому досвідченим професіоналом в комп’ютерних програмах!

Оголошуємо набір до нашого курсу всіх впевнених користувачів ПК для підвищення навичок роботи у програмах: 
Тема 1. «Текстовий редактор Word».
Тема 2. «Табличний редактор Excel».
Тема 3. «Power Point».
Тема4. «Робота у мережі Інтернет».

 Реєструйтеся за цим посиланням та отримайте практичні навички при роботі в текстовому редакторі, прокачайтесь у створенні таблиць і розрахунків в табличному редакторі, навчіться створювати інтерактивні презентації, працювати із google-поштою на максимумі та дізнайтесь про всі можливості google-інструментарію.
Станьте тим професіоналом, який буде рухатися тільки вперед, бажаючи освоїти інструментарій програм на поглибленому рівні!

Дні та час проведення занять: ПН, ВТ, СР (17:00-18:30) 

 Тривалість курсу: з 11 січня по 11 лютого грудня 2021 року. 

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації). 

*Навчання для учасників курсу безкоштовне. 
**Учасниками курсу можуть стати тільки впевнені користувачі ПК від 18 років. 

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами! 

Для більш детальної інформації дзвоніть за телефонами +38(095)105-73-39 і +38(066)040-57-00, пишіть в директ Instagram або в месенджер Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”. 

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність