Результати діяльності проєкту “МАСП”

Все цікаве колись закінчується. Ось і дійшов до завершення проєкт “Мережа агентів соціального підприємництва” (“МАСП”), який останні пів року реалізовувала громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада”. Фінальною частиною проєкту став підсумковий онлайн- захід «Соціальне підприємництво: від ідеї до суспільних змін», організований для всіх, хто цікавиться розвитком соціального підприємництва (СП) на Луганщині.

Під час zoom-конференції учасниці проєкту продемонстрували свої бізнес-плани та дізнались про актуальні можливості для їх реалізації від представників влади та міжнародних організацій. Гості, які приєднались до заходу почули про розвиток соціального підприємства в Луганській області та про те, як ця сфера діяльності наразі розвивається в нашій області.

Як ми анонсували, на заході були присутні представники влади, бізнесу та міжнародних організації, які дали вичерпну інформацію:

  • щодо підтримки малого середнього бізнесу в області;
  • про правила підбору персоналу для підприємницької діяльності;
  • про співпрацю банків та бізнесу у сучасних умовах;
  • про програми Фонду соціального інвестування.

Представники бізнесу також поділились з учасницями проєкту “МАСП” та онлайн- заходу «Соціальне підприємництво: від ідеї до суспільних змін» своїм досвідом ведення соціально відповідального бізнесу та досвідом реалізації власних СП.

По закінченні проєкту “МАСП” можна сказати, що він дав життя мережі агентів соціального підприємництва. Мережа була сформована під час його реалізації та закріплена Меморандумом між громадськими організаціями-учасниками. Тому, надалі громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” буде підтримувати розвиток новоствореної мережі та шукати можливості для її підтримки та розвитку.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП