Сталося те, до чого ми так довго йшли!

Як ви знаєте, з червня 2020 року ми реалізовуємо проєкт «Мережа агентів соціального підприємництва», в рамках якого представниці громадських організацій Луганщини отримали знання щодо створення, ведення та розвитку своїх соціальних підприємств. Жінки не тільки попрацювали зі своїми унікальними ідеями, а й розробили бізнес-плани, які було представлено на заключному заході проєкту. Завдяки юридичним консультаціям спеціалістів, практичним навичкам, отриманим під час віртуального Study-туру та спілкуванню із керівниками вже діючих підприємств наразі у бенефіціарок є розуміння роботи соціального підприємства як одного з двигунів економіки нашої області.

І це гарна новина! Бо завдяки проведеній роботі і сформованій Мережі агентів соціального підприємництва кожне з СП може розраховувати на взаємну допомогу у розвитку, підтримку задля вирішення соціальної проблеми своєї громади.

Про серйозність намірів говорить Меморандум про співпрацю, який був підписаний між представниками громадських організацій. Згідно з яким  мережа агентів соціального підприємництва буде надалі функціонувати як платформа для реалізації загальних ідей та спільних проєктів соціального підприємництва.

Ми відкриті до співпраці та запрошуємо всіх охочих долучитись до мережі соціального підприємництва – це дасть більше можливостей для реалізації своєї соціальної місії в громадах.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП