Оголошуємо набір до міні-курсу “Google tools” 2.0

Вирішуйте повсякденні завдання набагато скоріше завдяки персоналізації і швидкому доступу до важливої ​​інформації з будь-якого гаджету. Навчіться використовувати всі сервіси та можливості Google на сто відсотків!

Злагоджена робота сервісів Google допоможе вам швидше виконувати поставлені завдання. Наприклад, завдяки синхронізації інформації з листів з даними у Google Календарі та Картах від вас не вислизне жоден важливий пункт із списку справ на тиждень, місяць і навіть рік!

Міні-курс “Google tools” 2.0

Міні-курс “Google tools” ознайомить та розкаже вам про роботу з сервісів та інструментів гугла:

  • Google диск;
  • Google карти;
  • Google документи, таблиці, форми;
  • Google клас;
  • Google календар, пошта, контакти;
  • YouTube, фото.

Отримайте корисну та практичну інформацію від експертки Оксани Луньової, яка допоможе вам у роботі або навчанні. Реєструйтесь за посиланням тут та ставайте одним із слухачів триденного курсу та після навчання працюйте з будь-яким з вищевказаних сервісів без проблем!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Час проведення занять: 15-17 лютого 2021р., 18:00-19:30.

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору до лав слухачів ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Курс розрахований на впевнених користувачів персональних комп’ютерів від 18 років. Навчання безкоштовне.

Є питання? Дзвоніть +38 (095) 105 73 39 і +38 (066) 040 57 00 або пишіть в директ Instagram або месенджер Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #googletools