Запрошуємо на онлайн-захід “Жива бібліотека”

Друзі, хочемо вас познайомити з яскравою і незвичайною дівчиною, яка всього за рік підкорила мільйони сердець. Alyona Alyona – зіркова спікерка п’ятого онлайн-заходу «Жива бібліотека». І вона готова розповісти вам про те, яким був її тернистий шлях до успіху!

Життя молодої співачки дійсно можна вважати яскравою історією успіху, яка стрімко набирає обертів. Ще нещодавно вона виховувала дітей в дитячому садку смт. Баришівка, а сьогодні впевнено заявляє про себе українському шоу-бізнесу. І цим можна не тільки пишатись, а й брати за зразок для свого розвитку!

Неоднозначність, індивідуальність і особлива манера виконання виділяють Альону на тлі інших артистів. Тексти її пісень розкривають актуальні на сьогодні проблеми як людини, так і суспільства в цілому.

Не пропустіть можливість побачити Альону наживо та задати їй питання, які вас цікавлять. Думаємо, що їй, як “Відкриттю року 2020” премії “YUNA”, буде чим поділитись з вами!

Реєструйтесь на онлайн-захід, приходьте самі або з друзями, та познайомтесь особисто з талановитою реп-виконавицею, яка у житті є дуже простою людиною! Людиною, яка живе своїми піснями та розвивається кожного дня! 

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами! 

Відвідування заходів “Жива бібліотека” є безкоштовним та за попередньою реєстрацією за посиланням тут. 

 Дата: 29 січня 2021 року. 

Час: з 17:30 до 18:30. 

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації). 

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38 (095) 105 73 39 і +38 (095) 045 46 95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека