Вчимо використовувати сучасні програми з користю для роботи, навчання і повсякденного життя.

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Курс “Комп’ютерна грамотність” вже стартував та всі, хто заповнили форму реєстрації вивчатимуть операційну систему WINDOWS, текстовий редактор WORD, табличний редактор EXCEL, графічний редактор POWER POINT та розвинуть вже існуючі навички роботи у мережі ІНТЕРНЕТ.

Перші три заняття позаду, під час яких слухачі дізнались про основні компоненти комп’ютера, поринули в світ операційної системи windows та текстового редактору WORD. Зворотній зв’язок показав, що подача матеріалу була доступною та зрозумілою, а практична робота – легкою та цікавою.

Учасники відмітили зручну подачу інформації та комфортні умови для навчання. Ми в свою чергу побачили велике бажання до навчання. Віримо, что добре засвоєний матеріал допоможе кожному з слухачів, а практика додасть легкості в спілкування з комп’ютером.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність