Запрошуємо відвідати майстер-клас “Малювання на воді в техніці Ебру”

Цей пост для всіх, хто мріє долучитися до таємниць давнього і прекрасного мистецтва “Ебру”.

Захід у фейсбуці

Ебру – це політ фантазії, маса позитивних емоцій і прилив натхнення, коли в процесі творчості створюється унікальний витвір, якому ніколи і ніде не було і не буде аналогів. Уявляєте, навіть новачок зможе зробити творчий шедевр, якщо він має бажання і отримує задоволення від самого процесу.

За дві години майстер – класу з малювання на воді в техніці “Ебру”, на який ми вас із задоволенням запрошуємо, можна створити на водному тлі до десяти унікальних картин: райські сади, підводний світ або квітуче поле. Все-все, що підкаже ваша фантазія.

Приєднуйтесь та творіть разом із нами! Реєструйтесь на майстер-клас за посиланням тут.

13 зареєстрованих учасників безкоштовно отримають 13 наборів (лоток для води, пляшка з рідиною, шпажка, пензлик, фарби, аркуші паперу – 15 шт).

Якщо адміністратори з вами не зв’язались протягом наступного четверга, то до початку трансляції підготуйте матеріали для майстер-класу (лоток для води, пляшка з рідиною, шпажка, пензлик, фарби, аркуші паперу – 15 шт) та дивіться пояснення щодо правил малювання у прямому ефірі на сторінці Facebook ГО «СМР».

Використовуйте можливість творити та привносити у світ щось нове!

Час проведення занять: 24 січня 2021р., 10:00-12:00.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору на курс ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Розвивайте себе та змінюй світ на краще разом з нами!

Є питання?!
Телефонуйте: +38 (095) 105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
Пишить у месенджер або в direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade