Історія успіху – проєкт “Трикутник” у Сєвєродонецьку

Навчальна програма “Академія можливостей” позаду, а от історії успіху наших агентів змін тільки починаються. Тому не будемо змушувати вас чекати і познайомимо з першим проєктом із геометричною назвою “Трикутник”.

“Трикутник” – це настільна гра, яку створили учасники програми Андрій Рязанцев, Олександра Ганускова, Семен Кісєль та Інна Сопільник. Однак, це більше ніж гра! Під час занурення у неї виховується вміння домовлятися та вирішувати ті чи інші задачі за допомогою аргументів. А найголовніше, юнаки та дівчата впевнені в успіху цієї гри, бо вона не тільки поширить знання історії трьох міст Луганської області (Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного), а й підвищить обізнаність про рідний край та допоможе дізнатися більше про міста Луганщини обласного значення.

Дивіться відео-ролик та дізнавайтесь більше про проєкт, як він допоможе згуртуванню людей за спільною справою та підвищити обізнаність та знання про рідний край.

Задавайте свої питання стосовно навчальної програми “Академія можливостей” або проєкту “Трикутник” будь-яким зручним для вас способом:

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #hchbd