Історія успіху – проєкт “Творчий вечір” у Новопскові

Продовжуємо вам розповідати про історії успіху учасників навчальної програми “Академія можливостей”. Знайомимо вас із проєктом “Творчий вечір”, який реалізувався у Новопсковській ОТГ, а саме у селищі Новопсков.

Автор проєкту Максим Непокритий – учасник навчальної програми “Академія можливостей” вирішив підняти соціальний статус і культурний розвиток населення селища Новопсков своїми силами. Після навчання у програмі, юнак втілив у життя свою ідею – організував творчий вечір для тих, кому за 60 на базі сільського будинку культури КЗ “Новопсковського ЦКД”.

Було організовано виступи музичних колективів та співаків для цікавого проведення часу та спілкування місцевих жителів. Завдяки проєкту “Творчий вечір” люди похилого віку відпочили, поспілкувались, почули вірші, пісні та навіть потанцювали. А головне – що реалізація проєкту стала дійсно приємним досвідом, як для Максима, так і для жителів Новопскову!

Успіхам Максима можна не тільки позаздрити, а й надихнутися та самим почати робити гарні і корисні справи! 

Дивіться відео-ролик та дізнавайтесь більше про проєкт, як він допоміг згуртуванню людей та розвитку творчості.

Задавайте свої питання стосовно навчальної програми “Академія можливостей” або проєкту “Творчий вечір” будь-яким зручним для вас способом:


#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #hchbd