Історія успіху – проєкт “Озелени сам свою громаду” у с.Білокуракіне

Чи можна отримати мотивацію і почати змінювати життя навколо? Дійсно, так! Авторки проєкту “Озелени свою громаду” Любов Журба та Аліна Фощій після навчання в програмі “Академія можливостей” отримали дозу мотивації і почали втілювати в життя свої задуми з озеленення селища Білокуракине.

Так, кожен з жителів громади за бажанням мав можливість придбати за свій кошт кущ троянд та посадити його на відведеній для цього території. Приємно бачити, що до проєкту приєдналось багато людей, і навіть голова громади, який допоміг з інвентарем для посадки і поливом квітів.

Дівчата не планують зупинятись і наступними сходинками їхньої молодіжної роботи є квест для згуртування всієї Білокуракинської ОТГ та круглий стіл з головою громади задля виявлення проблем молоді.

Дивіться відео-ролик та дізнавайтесь більше про проєкт “Озелени сам свою громаду”, про те, як він допоміг зробити життя яскравішим та згуртувати людей для єдиної мети – робити Луганщину кращою!

Задавайте свої питання стосовно навчальної програми “Академія можливостей” або проєкту “Озелени свою громаду сам”  будь-яким зручним для вас способом:

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #hchbd