Запрошуємо на творчий міні-курс з правопівкульного малювання

Друзі, дивіться! Нереально потрібний онлайн-курс з правопівкульного малювання стартує вже незабаром!

Творчий міні-курс

Підключайтесь до творчості та водночас розвивайте свої когнітивні функції, покращуйте світосприйняття та зорову пам’ять! Це ми ще не кажемо про розвиток уяви, зняття бар’єрів та погляд на речі з іншого ракурсу, які у вас з’являться після проходження міні-курсу. А яке задоволення ви можете отримати під час малювання… А творчі роботи не тільки прикрасять вашу оселю, а й будуть тішити рідних та друзів.

Тож, проводьте свої вихідні з користю! Відпускайте фантазію у політ та малюйте разом із Юлією Кисловською – керівницею творчих майстер-класів та Арт-студії “Пісочниця”. А вона дійсно знає толк у правопівкульному малюванні, бо займається цим останні три роки!

Реєструйтесь на безкоштовний міні-курс з правопівкульного малювання за посиланням.

Набори для творчості надаються організаторами безкоштовно для 40 відібраних учасників (пензлик, щільний папір, скотч малярний, губка, прищіпка, ватні палички, фарби гуаш, титанові білила).

Час проведення міні-курсу: 7 лютого, 21 лютого, 7 березня та 14 березня 2021р., 10:00-12:00.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору на курс ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Якщо адміністратори з вами не зв’язались протягом наступного четверга, то до початку проведення міні-курсу підготуйте матеріали (пензлик, щільний папір, скотч малярний, губка, прищіпка, ватні палички, фарби гуаш, титанові білила) та дивіться пояснення щодо правил малювання у прямому ефірі на сторінці Facebook ГО «СМР».

Розвивайте себе та змінюй світ на краще разом з нами!

Є питання?!
Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
Пишить у месенджер або в direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade