Вже другий тиждень поспіль опановуємо програми пакету Microsoft Office для роботи, навчання і повсякденного життя ❗️


Курс “Комп’ютерна грамотність”

Учасники курсу “Комп’ютерна грамотність” пройшли вже 6️⃣ занять в онлайн форматі за допомогою платформи ZOOM. Тепер вони можуть похизуватися знаннями про операційну систему WINDOWS та текстовий редактор WORD, а саме: форматування тексту, створення таблиць і списків, роботу з малюнками. ? ?

Судячи з зворотного зв’язку на цьому тижні Оксана Лунева як завжди доступно та цікаво піднесла матеріал курсу та була уважно до індивідуальних питань учасників. А наступного тижня слухачів курсу чекає знайомство з Microsoft Excel (робота з комірками, таблицями та формулами).

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Обирай можливості, будуйте майбутнє разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність