Начання на курсі «Аdobe Photoshop»

Навички роботи в програмі Аdobe Photoshop наразі є дуже затребуваними, та далеко не завжди у охочих навчатися виходить зробити це самотужки ? Тому учасникам онлайн-курсу «Аdobe Photoshop» неабияк пощастило, адже наш викладач Татьяна Виниченко подає інформацію доступно, з великою кількістю практичних завдань. ? ?


Онлайн-курс «Аdobe Photoshop»

У четвер відбулося 3️⃣ і 4️⃣ онлайн-заняття, під час яких присутні опанували інструменти виділення і колажування об’єктів, а саме використання основних кольорів графіки; мітки кольору, палітри Color і Swatches; робота з кистями в програмі, створення, редагування і видалення кистей; підготовка зображень для друку; балансування і корекція кольорів. Наступного тижня учасники курсу будуть знайомитися з прийомати поліпшення якості зображень, масками та шарами графіки.

Слідкуйте за публікаціями та дізнавайтесь новини про проведення курсу першими ❗

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobephotoshop