Міні-курс по правопівкульному малюванню

6️⃣-го лютого відбулося 1️⃣-ше заняття  міні-курсу по правопівкульному малюванню❗️ 4️⃣0️⃣ учасників в онлайні під творчим наставництвом Юлії Кисловської релаксували цим недільним ранком ??

На початку конференції Юлія розповіла учасникам, що особливість правопівкульного малювання ? – це повна свобода у виборі кольорів та справжнісінький політ фантазії. Наша майстриня запевнила, що в цій техніці головне: отримувати задоволення від самого процесу ?, а не намагатися зробити картину гідну пера художника. Під час такого малювання корисно сповільнитися в моменті і спостерігати як пензлик виводить невимушені лінії на аркуші паперу, завдяки цьому точно вдасться морально переключитися на позитивний лад та дати вихід своєму внутрішньому світу ??‍?

За 1️⃣ заняття міні-курсу учасники встигли створити 3️⃣ малюнки на осінню ? та зимову ❄️ тематики. Вони спочатку опанували вміння робити яскравий фон картини за допомогою змішування різних фарб. Потім, після просушки роботи, вони вже за пару хвилин, простими рухами, заповнювали картину деревами ?, платахами ? і. т. д.

Після цього заняття ми були просто в захваті від кількості світлин робіт, якими радо ділилися учасники у нашому спільному чаті ??.

Це було лише перше заняття, а надалі на учасників чекають ще 3 такі ж творчі зустрічі ❤️? Тому слідкуйте за новинами та дізнавайтесь про все першими ❗️

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання стосовно проведення наших заходів?
? Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
✍️ Пишіть у месенджер ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або direct в Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade