Громадському майданчику “ХочуБуду” 4 роки!

Рівно 4️⃣ роки тому збулася найзаповітніша мрія команди ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”❗ Ми змогли створити молодіжний центр, а також, за сумісництвом, робоче гніздечко – громадський майданчик “ХочуБуду” ?

За весь цей час майданчик ставав все гарнішим та більш пристосованим до різних активностей. Важко полічити скільки прошло під його дахом різноманітних заходів та  навчальних курсів. Вдалося надати можливість мешканцям та гостям м. Сєвєродонецька провести свій час та розвиватися, а саме:
? потусити на концертах та творчих вечорах;
? навчитися користуватися різноманітними програмами та сервісами;
? зробити вироби своїми руками;
? вивчати англійську мову;
? пограти в настільні ігри;
? провести різні зустрічі та збори і т. д.

Звісно, важко виміряти той позитивний вплив, який громадський майданчик “ХочуБуду” спричиняє на громаду, але, в будь-якому випадку, команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” й надалі планує підтримувати та розвивати його діяльність❗?

Пропонуємо переглянути невеличкий відео-ролик з пам’ятними світлинами за цим посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/videos/128144892515722

Також хочеться сказати велике дякую кожному, хто має якесь відношення до роботи майданчика або колись доклав руку до його розвитку. Без вас, Друзі, він би не був таким, яким він є зараз❤️ Бо є впевненість, що не місце робить людей, а люди роблять місця❗️

#smr_sd_ua #hchbd