Старт онлайн-курсу “SMM-менеджмент”!

1️⃣5️⃣ лютого стартував чи не найбільш затребуваний онлайн-курс – “SMM-менеджмент”❗️

Маєте сумніви❓❗️ І даремно, бо наразі кожна сучасна людина хоче вміти круто вести особисту сторінку в соц. мережах або просувати свій бізнес в Інтернеті?. А Євгенія Метерова як раз має на меті навчити цьому наших учасників ?

Цього понеділка, на перших уроках курсу слухачі дізналися про:
? особливості SMM галузі;
? функції SMM-менеджера;
? можливості Facebook;
? відмінності між особистою та бізнес-сторінкою;
? алгоритм створення та правильного наповнення бізнес-сторінки та багато іншого..

Вважаєте, що вже розбирається в усьому, вище перерахованому❓ Ми готові запевнити, що у всьому є нюанси, які можуть якісно змінити уявлення про вас в соц. мережах.

Судячи з відгуків, учасникам курсу все подобається ❗️ Тож слідкуйте за публікаціями та дізнавайтесь новини про проведення курсу першими❗️ А на наших учасників наступного понеділка чекають просування в Instagram та цільова аудиторія і конкуренти в соц. мережах.

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Звертайтесь:
? за телефонами: +38(095)105-73-39; +38(066)040-57-00.
✍️ у месенджері Facebook або в директ Instagram @severodonetska_molodizhna_rada.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей  #smmmanagement