Захід “Жива бібіліотека” з Сергієм Жаданом!

Друзі, з гордістю представляємо вам наступного гостя у циклі онлайн-заходів “Жива бібліотека” – нашого земляка, українського поета, прозаїка, перекладача, громадського активіста та музиканта – Сергія Жадана

Ми впевнені, що ви всі знаєте хто це❗? І тому скоріш заповнюйте форму реєстрації за посиланням ???https://forms.gle/yP731fgPUjLpRSz26 та особисто поспілкуйтеся з Сергієм 1️⃣2️⃣ березня 2021 року з 1️⃣7️⃣:3️⃣0️⃣ до 1️⃣8️⃣:3️⃣0️⃣ на платформі Zoom.

Не зважаючи на те, що Сергій Жадан відома особистість, ми переконані, що неможливо знати про нього все. Тому пропонуємо вам ТОП 5️⃣  фактів для підігріву вашої цікавості:
? викладав на кафедрі української та світової літератури в університеті ХНПУ ім. Г. Сковороди;
? ведучий на радіо «Тризуб ФМ», «Радіо НВ»;
? кандидат філологічних наук;
? його роман «Ворошиловград» став книжкою 2010 року за версією BBC Ukraine;
? учасник українських рок-груп «Жадан і Собаки» і «Лінія Маннергейма».

Уявляєте, у вас буде можливість протягом 1️⃣  години поспілкуватися з Сергієм та наживо послухати його історію успіху з усіма перемогами ? та факапами ?.

А якщо ви хочете, щоб наш спікер відповів на ваше запитання ❓❗️, напиши його, заповнюючи форму за посиланням ???https://forms.gle/svhQ9SkRb6n8rbpL7

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

? Дата: 12 березня 2021 року.
⏰ Час: з 17:30 до 18:30.
? Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на свої запитання:
? за телефонами: +38 (095) 105 73 39; +38 (095) 045 46 95;
✍️ в директ Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada/ або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”;
? на сайті http://smr.sd.ua.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека