Курс “SMM-менеджмент” 5-6 заняття

1 березня пройшло 5️⃣ та 6️⃣ заняття курсу “SMM-менеджмент” в рамках реалізації проєкту «Академія можливостей», з незмінною спікеркою Yevheniia Meterova??‍?.
За 3️⃣ години слухачі дізналися про:
✔️візуальний контент;
✔️види та помилки візуального контенту;
✔️особливості створення візуалу у соціальних мережах Facebook та Instagram;
✔️постінг та автоматизацію роботи (важливість часу для публікацій, автоматизацію процесів).
Також Евгения встигла познайомити учасників з декількома сервісами щодо створення контенту та постингу та показала на практиці як створювати власний дизайн у одній з програм.
Судячи з відгуків учасників курсу, матеріал викладено доступно та зрозуміло❗️ А на останній зустрічі слухачі навчаться писати один з найважливіших видів постів, дізнаються як уникнути бану та багато іншої корисної інформації.?
Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/…
Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!?
Звертайтесь:
? за телефонами: +38(095)105-73-39; +38(066)040-57-00.
✍️ або у месенджері Facebook.
Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smmmanagement