Курс “Adobe Photoshop”

Безмежні можливості, кілька сотень інструментів, тисячі різних функцій та ефектів, все це про програму “Adobe Photoshop”, яка наразі користується популярністю?, але не у кожного є можливість її освоїти. А у наших слухачів курсу “Adobe Photoshop” є така можливість??, бо викладачка Тетяна Вінніченко??‍? готова ділитись своїми професіональними навичками .
2️⃣ та 4️⃣ березня пройшли 4️⃣ уроки курсу “Adobe Photoshop” в рамках реалізації проєкту “Академія можливостей”.
На перших 2️⃣-х заняттях учасники ближче познайомилися з інтерфейсом програми та налаштували його для зручного використання, навчились користуватися базовими інструментами, та навіть робити колажі.
А ось вже на 3️⃣ та 4️⃣ занятті учасники детальніше розібрали палітри Color і Swatches?, та працювали з градієнтами і візерунками.
Наступного тижня на учасників чекають ще цікавіші теми та можливості.?
А ви слідкуйте за публікаціями та дізнавайтесь новини про проведення курсу першими!
Команда @сєвєродонецька молодіжна рада працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/…
Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!
Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobephotoshop