Друзі, нещодавно пройшло останнє заняття онлайн-курсу «3D-MAX»

Під час  зустрічі слухачі вчились, а потім власноруч спробували розташувати у проєкті своєї спальної кімнати декоративні елементи, а саме: рейки, підсвітку та штори. Однак, тільки на перший погляд здається як легко це зробити. 

Курс «3D-MAX»

Насправді, треба розуміти які комбінації клавіш використовувати і знати поняття текстури, яскравості та інтенсивності для тих чи інших елементів. Бо після малювання потрібних деталей треба обов’язково налаштувати матеріал, який буде світитися.

Наостанок кураторка курсу дала декілька порад слухачам щодо роботи у програмі 3D-MAX:

  • спиратися на референси, дивитись інші приклади, знайомитися з цікавими інтер’єрами та знаходити нестандартні задумки для своїх проєктів;
  • малювати всі потрібні елементи на підлозі, а вже потім переносити у потрібне місце;
  • не ставити багато об’єктів до центру, а додавати їх поодинці;
  • не перевантажувати сцену, а навпроти – завжди залишати більше чистого простору.

Отже, візуалізацію спальної кімнати! Заняття вийшло інформативним, насиченим і корисним для майбутніх дизайнерів інтер’єру!

Запрошуємо всіх бажаючих ставати підписниками наших соціальних мереж та слідкувати за новинами та анонсами, бо невдовзі ми плануємо вас тільки дивувати!️

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Телефони для зв’язку: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.

Сторінка facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”
Сторінка instagram @severodonetska_molodizhna_rada

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #3dmax