В смт.Новоайдар як і заплановано відбувся тренінг для фахівців

ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” у партнерстві з Департамент соціального захисту населення Луганської ОДА, в рамках роботи коаліції Луганщина.Жінки.Мир.Безпека., розпочали реалізацію проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», з проведення навчальних семінарів для представників/ць органів місцевого самоврядування ОТГ/ВЦА, активістів/ток, представників/ць громадських організацій в різних громадах.

Першу ми відвідали Новоайдарську громаду з тренінгом “Локалізація резолюції РБ ООН 1325; практичні аспекти запобігання і протидії насильству за ознакою статі, домашньомунасильству на місцевому рівні”. І хоч на початку учасники були розгублені та мало що знали про Національний та Регіональний план дій, то вже наприкінці семінару в них вже була чернетка місцевого плану. Попереду їх чекає ще чимало роботи щодо розробки та впровадження місцевого плану дій, але перший крок вже зроблено.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» запрограмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

#UNRPP#smr_sd_ua#ЛуганщинаЖінкиМирБезпека#1325КоаліціяЛуганщина