Про важливість Резолюції РБ ООН: тренінг у м.Гірське

Ось ще одна громада доєдналась до участі у тренінгу «Локалізація резолюції РБ ООН 1325; практичні аспекти запобігання і протидії насильству за ознакою статі, домашньому насильству на місцевому рівні». Цього разу ми завітали до м. Гірське.

Під час тренінгу було надано учасницям інформацію про Резолюцію РБ ООН 1325 та важливість впровадження засад Резолюції РБ ООН 1325 в процесах прийняття рішень. Також було надано інструменти для написання місцевої програми 1325 з урахуванням забезпечення партисипації на етапах написання та  і під час його реалізації.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

#UNRPP #ІСАРЄднання #smr_sd_ua UN Women Ukraine #ЛуганщинаЖінкиМирБезпека #1325КоаліціяЛуганщина