Оголошуємо тендер на обрання постачальника послуг з проведення курсу «Adobe Illustrator»

ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» (ГО «СМР») шукає постачальників послуг для проведення курсів  «Adobe Illustrator» у м. Сєвєродонецьк.

Ми у instagram

Учасники тендеру: організації, фізичні особи або фізичні особи-підприємці, які мають досвід з проведення освітніх курсів. 

Оплата послуг:  оплата здійснюється по безготівковому розрахунку, без сплати ПДВ.

Обсяг роботи та терміни: 

Передбачається, що після проведення тендеру, з постачальником із забезпечення послуг з надання освітніх курсів буде укладено договір, за яким протягом періоду з вересня 2021 року по серпень 2022 року постачальник буде забезпечувати послуги з надання освітніх курсів в офлайн (1 курс у м. Сєвєродонецьк) та онлайн форматі (1 курс на платформі ZOOM),  у кількості 1 курс – 12 годин (навчання базовим навичкам роботи з програмою «Adobe Illustrator», які необхідні для створення рекламної продукції, векторної графіки та підтримка учасників курсу онлайн при виконанні домашнього завдання (закритий чат в месенджері, пошті тощо).

Загальна кількість курсів протягом всього періоду – 4.

Кількість учасників 1 курсу – 10-15 осіб.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • досвід з проведення освітніх курсів;
  • високий рівень надання освітніх послуг;
  • досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг.
  2. Попередній досвід постачальника у наданні освітнього курсу потрібно  підтвердити  контакти 1-3 організацій (або листи-рекомендації), яким було надано подібні послуги протягом останніх 2-х років.
  3. Для фізичних осіб-підприємців  – документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати ваші пропозиції за адресою  sevmolrada@gmail.com до 1 вересня 2021 року включно із позначкою до теми листа «Тендер на курс «Adobe Illustrator».

Завантажте форму тут, заповніть її та відправте нам на поштову скриньку.