Друзі, потрібна підтримка, без якої нам не обійтись!

Публікація у фейсбуці

Як ви знаєте ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює в Луганській області вже майже 11 років. За останній рік нашими відвідувачами стало понад 1000 осіб, серед яких діти, молодь, студенти, медичні робітники, вчителі, люди похилого віку. Слухачі користувались безкоштовними послугами – відвідували тренінги та курси: “Комп’ютерна грамотність”, “Google tools”, “SMM-менеджмент”, “Adobe photoshop”, “Adobe illustrator” та інші.Всі наші активності та фінансову звітність ви можете бачити на наших сторінках у соціальних мережах та на нашому сайті.

Зараз стикнулись з технічною проблемою. Маємо матеріально-технічну базу, але більша частина ноутбуків застаріла та вийшла з ладу. Наразі є потреба в додаткових 7-ми робочих ноубуках, які ми будемо використовувати на безкоштовних курсах: “Комп’ютерна грамотність”, “Google tools”, “SMM-менеджмент”, “Adobe photoshop”, “Adobe illustrator”.

Ми звертаємось до всіх, хто має можливість та бажання допомогти не лише нашій організації, а й мешканцям Луганщини. Допомогти продовжити робити добру справу та надавати знання жителям Луганщини для отримання необхідних навичок користування комп’ютером, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, збільшення обізнаності, отримання сучасних знань і в результаті – задоволення самих необхідних потреб.

Тому, якщо у вас є робочий ноутбук і ви готові його віддати на добру справу, – ми із радістю його приймемо.

Потрібні 7 ноутбуків, приблизна вартість одного 10000 грн. Орієнтовні технічні характеристики за посиланням.

Техніку ви можете доставити за адресою: 93400, м.Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78б.

Перерахувати будь-яку суму, яка допоможе нам вирішити проблему, ви можете за реквізитами:

На питання стосовно технічної допомоги відповість Кирило Дубровін – голова ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” за телефоном +38 (050) 856 71 44.

#hchbd #smr_sd_ua