Зустріч з розробки місцевого Плану дій

27 серпня 2021 року було проведено робочу зустріч з розробки місцевого Плану дій з виконання резолюції РБ ООН 1325. Участь у заході взяли представники структурних підрозділів Сєвєродонецької міської ВЦА та старостинських округів.

Основним питанням обговорення стало налагодження механізму співпраці і координації у процесі створення місцевого Плану дій з реалізації Регіонального плану дій.

Під час заходу були визначені проблемні питання, які потребують вирішення з урахуванням гендерного чутливого  аналізу різних категорій мешканців та їх відображення в місцевому Плані дій.

Роботу по обговоренню проекту Плану дій щодо реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на території Сєвєродонецької міської територіальної громади триває.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

#UNRPP #ІСАРЄднання #smr_sd_ua UN Women Ukraine #ЛуганщинаЖінкиМирБезпека #1325КоаліціяЛуганщина