STARTуємо!

Поки ви працюєте, ми теж працюємо!

Нарешті, сьогодні на громадському майданчику “ХочуБуду” майже вся команда у зборі. Ми зустрілись, щоб поспілкуватись, попити чайок-кофєйок та головне – обговорити шалені новини, які ми вже не можемо стримувати при собі!

Новина на сторінці facebook

Отже, Оксана Луньова – координаторка проєкту “1325. Жінки. Мир. Безпека” розповіла про закінчення проєкту, який реалізовувався нашою громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” протягом п’яти місяців на території всієї Луганської області. Результати приголомшують і про них ви можете дізнатись у попередніх публікаціях.

Найголовніша новина, яка наразі вразить усіх, хто читає цей пост… Та-да-ааам! 29 жовтня о 18:20 ми підписали річну грантову угоду про старт проєкту “Академія можливостей 2.0”, який стартуватиме за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

Проєктом передбачені заходи: стаді-тур для учасників навчальної програми “Академія Можливостей”, заходи “Жива бібліотека”, курси різних напрямів та масштабний форум “Молодь Луганщини 2022”, в яких можуть взяти участь змінотворці Луганської області.

Отже, скоріш ставайте підписниками сторінок ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” у фейсбуці та інстаграмі та слідкуйте за виходом анонсів запланованих заходів на наших інтернет-ресурсах: facebook, instagram та на youtubе-каналі.

#smr_sd_ua #hchbd