Тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області.

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області.

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу.
Випускники та випускниці тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн.) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.


 

Усі учасники та учасниці тренінгового курсу зможуть отримувати безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, звітування, ведення бізнесу у Центрі підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діє на базі регіонального партнера проекту – ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» м. Сєвєродонецьк.

Тренінговий курс включатиме 10 модулів (повних днів), і триватиме близько 1,5 місяців. Орієнтовний час початку тренінгового курсу – вересень 2018 р.

Курс включатиме: вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати; тестування бізнес-ідей; методи залучення клієнтів; найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через інтернет; техніки продажу; правове забезпечення бізнесу; ведення фінансів та звітність; довгострокове планування в бізнесі; підготовка бізнес-плану.

Тренінгова програма розрахована на внутрішньо переміщених осіб (ВПО), демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також на інших осіб, умови життя яких суттєво змінились внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області, віком від 18 років.

Участь можуть брати як зареєстровані, так і не зареєстровані підприємці, а також підприємці, які бажають перенести бізнес з Донецької, Луганської областей або Криму.
Учасники та учасниці тренінгового курсу будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартостіпроїзду з районів області.

Посилання на реєстрацію: http://clc.to/dah_2g

Кінцевий термін подачі заяв на участь у тренінговому курсі з розвитку бізнес-навичок: 12.09.2018 р.

Партнер проекту у Луганській області – громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада»
м. Сєвєродонецьк.
Контакти:
телефон: 098-002-99-88
електронна адреса: eopac.lg@gmail.com