Молодіжний обмін “Step2Success”

На данном изображении может находиться: облако и текст

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” оголошує відбір 6 учасників які, представлять Україну на міжнародному молодіжному обміні “Step2Success” в Естонії у рамках програми Erasmus+.
Дати проведення обміну : з 21 по 28 жовтня 2018 року.
Місце проведення : місто Нарва, Естонія.
Робоча мова: російська.
Учасники: молодь у віці 18-29 років (пріоритет віддається молоді з Луганської та Донецької області).



Критерії учасників :
-18-29 років;
– молоді люди з інвалідністю; молоді люди, які опинилися в складній життєвій ситуації; безробітна молодь;
– зацікавлені у темі проекту;
– готові активно приймати участь та виконати домашнє завдання перед початком проекту.
Увага! Учасники обміну повинні будуть самостійно сплатити транспортні витрати в обидві сторони, які будуть 100% компенсовані по приїзду в Нарву. (приблизна сума витрат до 7000 грн).
Країни-учасниці: Україна, Литва, Естонія, Росія.
Онлайн-форма для участі у відборі за посиланням: https://goo.gl/X6qai8
Дедлайн прийому заявок : 12 вересня 2018 року.
“Step2Success” – це міжнародний проект у форматі молодіжного обміну, який орієнтований на молодь, що бажає розвинути навички лідерства та підприємництва, а також що бажає отримати досвід командної роботи.
“Step2Success” – проект, який допоможе поліпшити ваші здібності у вербальній і невербальній комунікації, і розвинути творчі здібності, щоб використати їх, як інструмент досягнення поставлених цілей.
“Step2Success” – проект, в якому ми познайомимо вас з новими методиками неформальної освіти і де ви отримаєте новий досвід.
Ми пропонуємо вам зменшити розрив у ваших знаннях про підприємництво, самозайнятість і інтеграцію. Ми допоможемо молодим людям стати бізнес-доброзичливими і допоможемо їм трансформувати свої творчі ідеї. Ми мотивуємо вас стати більше соціально активними людьми. Отримавши нові знання, ви станете набагато успішніші.
Координатор обміну : 066-311-34-66 – Анастасія