Ми знову в лавах переможців!

Друзі, наші очікування здійснились!

Команда громадської організації «Сєвєродонецька молодіжна рада» восени подала заявку на конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні 2021. В заявці представили ідею проєкту «Академія можливостей». І …. таааа-дам!

Публікація в інстаграм-акаунті

Після перевірки всіх заявлених організацій, після оцінювання ми нарешті отримали листа про результати конкурсу з суперовою новиною – ми як конкурсанти увійшли у топ кращих практик молодіжної роботи в Україні 2021.

А нашу ідею проєкту “Академія можливостей” надрукують у каталозі найкращих практик молодіжної роботи – 2021. Вау! Аж дух захоплює!

Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні започаткувало у 2017 році з метою відзначення та популяризації молодіжної роботи Міністерство молоді та спорту України спільно з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

З нетерпінням чекаємо від організаторів на фінальну версію каталогу, який ми сподіваємось показати вам, наші любі, уже у грудні цього року!

Прагнемо! Розвиваємось! Діємо!

Та чекаємо на ваші лайки та привітання з цією досить значною для нас подією у коментарях до facebook-публікації та до посту в акаунті instagram.

#smr_sd_ua #hchbd #smr_історіяуспіху