Спілкуйтесь англійською щосуботи!

Спілкування може приносити задоволення, а ще більше, коли розмовляєш англійською.

Захід на фейсбук-сторінці ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”

Минулого заняття учасники та учасниці розмовного клубу “Takeup_English” розглянули тему “Освіта”. Модераторка клубу Анжеліка Войтенко побудувала заняття таким чином, що за півтори години присутні встигли подискутувати з приводу навчання в Україні та за кордоном, обговорили використання технологій у сфері освіти. Жінки та чоловіки переглянули плюси і мінуси домашньої освіти та навіть торкнулись навчання в дитячих садках.

Наступні тематичні заняття будуть не менш цікавими, тому поринайте в нові теми разом із розмовним клубом “Takeup_English”. Проговорюйте фрази, тренуйте граматику та вивчайте нову лексику. Реєструйтесь за посиланням ТУТ і не втрачайте нагоди практикувати англійську!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Час проведення: щосуботи з 16:00 до 17:30.

Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду”, м. Сєвєродонецьк, Гагаріна, 78б.

Відвідування англійського розмовного клубу “Takeup_English” безоплатне.

Важливо! До занять розмовного клубу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада», в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2.0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_takeup_english